Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

info@bewustspectrum.nl

TARIEF

Op zoek naar EMDR- of Psychosociale therapie kosten?

Bewust Spectrum is aangsloten bij uiteenlopende zorgverzekeraars. Wil jij precies weten wat jouw zorgverzekeraar vergoedt? Neem contact op.

Bewust Spectrum Tarieven

Tijdens het intakegesprek wordt er een behandelplan en behandelovereenkomst opgesteld. Tevens wordt in het behandelplan het aantal sessies en de kosten vermeld. Vervolgens wordt de behandelingsovereenkomst door beide partijen getekend, waardoor de financiële begroting helder voor je is.

Het uurtarief van EMDR- en psychosociale therapie is € 100,-. Na iedere sessies wordt er een factuur verzonden en de factuur dien je binnen zeven dagen uitsluitend per bank betalen. Tevens is het mogelijk om het totaalbedrag van het behandelplan volledig te betalen bij aanvang.

EMDR- en psychosociale therapie valt onder de complementaire zorg en wordt (gedeeltelijk) vergoed. Het is afhankelijk van je zorgverzekering en/of je aanvullend verzekerd bent, hoeveel er wordt vergoed van de sessie. Bewust Spectrum is lid van beroepsvereniging NVPA en voldoet aan alle voorwaarden. (AGB-codes: 90116226 en 90092674) Op onderstaande link kun je checken wat er vergoed wordt:

Ga naar de website van NVPA voor meer informatie over de vergoeding per zorgverzekering:

NVPA Zorgverzekering vergoedingen

Wat cliënten over ons vertellen

"De begeleiding heb ik als oprecht en warm ervaren. Het is fijn om te beseffen dat iemand niet schrikt van je trauma. Ik wist meteen dat het goed zou goed komen. Ze gaf me vertrouwen met haar eerlijke aanpak. Het contact voelde veilig na wat ik heb meegemaakt. Ik heb geen last meer van een slechte nachtrust en angsten. Ik zou haar iedereen aanraden die last heeft van psychische problemen!"
- Evelyn
"Ik heb verschillende vormen van hulpverlening gehad en ze is de eerste die echt tot de kern kwam. Ze heeft veel kennis van trauma en heeft me geleerd wat de oorzaak is van mijn klachten. Ze heeft geen verborgen agenda en is altijd duidelijk tegen me geweest over het behandelplan. Ik kijk terug op vele leermomenten en een goede samenwerking. Vooral met haar humor!"
- Max
“Echt een topper! Er was meteen een klik! Ik was zenuwachtig voordat ik startte met therapie en dit was meteen voorbij toen ik haar zag. Ze weet exact de juiste vragen te stellen en durft kritisch te zijn. De veilige sfeer zorgde ervoor dat ik alles durfde te vertellen. Haar humor maakte m’n proces lichter. Ze heeft me goed geholpen en de klachten zijn verdwenen. Ze is een ervaren professional met een geweldige persoonlijkheid."
- Willemijn

Neem de controle terug

Plan je EMDR- of psychosociale therapiesessie en herstel je emotionele balans. Ontdek een leven met meer zelfvertrouwen en kracht!