Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

info@bewustspectrum.nl

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Therese Tamara Laaij en ben gecertificeerd EMDR-practitioner en psychosociaal therapeut, met tweeëntwintig jaar werkervaring in de hulpverlening. Specifieke ervaring in het begeleiden van getraumatiseerde mensen naar herstel en veerkracht. Tevens heb ik de afgelopen 13 jaren expertise opgedaan in (complex) trauma bij Slachtofferhulp.


Humor, eerlijkheid, stressbestendigheid en het creëren van een laagdrempelige sfeer behoren tot mijn kwaliteiten en laat je hierdoor graag op je gemak voelen tijdens therapie. Ik ben transparant in mijn communicatie en benader je situatie met een open visie. Ik hecht veel waarde aan het hebben van een goede vertrouwensband waarmee ik een bijdrage wil leveren aan je herstel. Deze veilige omgeving is van essentieel belang om effectief te kunnen werken aan je psychische problematiek.


Mijn passie ligt in het helpen van mensen naar een klachtenvrij bestaan. Ik help je graag met het verminderen van je psychische klachten. Mijn doel als therapeut is om jou te helpen om je innerlijke kracht te vinden en je zelfredzaamheid te vergroten. Je eigen kracht en vaardigheden ontdekken en dat je deze kunt inzetten om de regie te nemen over je leven. Ik geloof erin dat je de potentie hebt om te groeien, ondanks de uitdagingen die je tegenkomt. Ik help je graag met het ontdekken van deze potentie en het realiseren van je persoonlijke doelen.


Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en pas deze kennis toe om de best mogelijke zorg te bieden aan mijn cliënten. We gaan doelgericht aan de slag met je hulpvragen. Gezamenlijk stellen we realistische doelen op en werken we aan het verminderen van je klachten opdat je je weer beter gaat voelen!

EMDR therapie

EMDR- & Psychosociaal therapeut

Theresa Tamara Laaij

Neem de controle terug

Plan je EMDR- of psychosociale therapiesessie en herstel je emotionele balans. Ontdek een leven met meer zelfvertrouwen en kracht!