Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

info@bewustspectrum.nl

Over gastdocentschap

Fijn om je te verwelkomen op mijn website, waar ik ook mijn passie voor gastdocentschap deel. Ik ben een ervaren professional en heb in het verleden bij verschillende Hogescholen lesgegeven als gastdocent zijnde. Hierbij heb ik lesgegeven in voornamelijk Social Work, gespreksvaardigheden en psychosociale kennis. Tevens heb ik ervaring opgedaan in het coachen van studenten. Mijn achtergrond en expertise stellen me in staat om effectief te werken met een breed scala aan doelgroepen en omgevingen.


Met twintig jaren ervaring in het vak, heb ik met trots samengewerkt met diverse organisaties, variërend van bedrijven en scholen tot zorginstellingen en non-profitorganisaties. Mijn enthousiasme, professionaliteit en toewijding maken het verschil in elke trainingssessie of gastcollege.

EMDR- & Psychosociale expertise

Als gastdocent ben ik gepassioneerd over het delen van kennis en inzichten met studenten en professionals. Mijn interactieve leermethoden en levendige presentaties zorgen ervoor dat deelnemers betrokken blijven en waardevolle informatie opnemen.

Als trainingsacteur speel ik een cruciale rol in het simuleren van real-life situaties, waarbij ik deelnemers uitdaag om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Ik bied feedback en begeleiding om hun zelfvertrouwen te vergroten en effectiever te worden in hun interacties.

Gastdocentschap EMDR en Psychosociale Therapie

Heb je vragen over gastdocentschap?

Laat het ons weten.